Є місця на планеті, овіяні містикою та легендами. Пропонуємо зазирнути у найцікавіші з них.

Рейнхем Холл, Англія

Цей неймовірний заміський маєток має таємниче минуле. У газеті 1936 року з’явився знімок із будинку, на якому начебто була примара. Подейкують, що це – "коричнева леді", господиня Рейнхем Холл Дороті Уолпол.

Читайте такожУ подорож за враженнями: найяскравіші події 2020 року в Європі

Маяк Святого Августина, Флорида США

Цей маяк став сумнозвісним під час Громадянської війни в США. Його світло було вимкнено, аби кораблі не могли орієнтуватися та врізалися у скелі. Маяк прокляли, і відтоді у ньому начебто живуть злі духи, виття яких чують туристи.

Острів Повелья, Венеція, Італія

За десять хвилин їзди від Венеції розташований невеликий острів Повелья. Колись він служив карантином для тисяч хворих чумою. Мисливці за привидами запевняють: це місце – джерело паранормальної активності.

Читайте також10 найкращих гірськолижних курортів світу (лонгрід)

Порт-Артур, Австралія

Порт-Артур – один із улюблених туристичних маршрутів серед фанатів містики. Тасманське місто у 18 столітті було поселенням ув’язнених. За словами екстрасенсів, і до сьогодні тут зберігається потойбічна енергія.

"Королева Мері", Лонг Біч, Каліфорнія, США

Цей красивий океанський лайнер провів у водах поблизу Каліфорнії останні 30 років. Спершу "Королева Мері" був військовим, потім став туристичним судном. За увесь час на борту лайнера померло понад 50 людей, привиди яких і досі вештаються палубою.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.