Антон Птушкін / Фото прес-служби 1+1

Вже скоро на каналі 1+1 відбудеться телевізійна прем'єра - «Великі випуски з Антоном Птушкіним». Ведучий і автор передачі - тревел-документаліст Антон Птушкін протягом останніх двох років для власного YouTube-каналу зняв більше десятка відео про свої вражаючі подорожі різними країнами і континентами, які вже набрали мільйони переглядів. Сім найбільш популярних з них і стануть «Великими випусками».

Читайте такожВеломандрівник з України піднявся на вулкан в Болівії висотою понад 6000 метрів (фото)

В ефірі 1+1 глядач побачить країни, про які варто мріяти, і місця, в яких варто побувати - Австралія, Ісландія, Канада, Фарерські острови і ще кілька неймовірних куточків планети. Особливість проекту полягає в тому, що всі випуски створювалися одним мандрівником, який самостійно подорожує світом. Як жартує сам Антон Птушкін, його знімальна команда - це два дрона, три камери і один автомобіль.

Відео дня

«Великі випуски» - це подорожі без продюсерів, режисерів, знімальної групи і заздалегідь прописаного сценарію. Це можливість за 45 хвилин дізнатися про країну в цілому - її життя, закони, людей, побачити красу і цікаві місця з точки зору туризму. Вас очікує повне занурення в міста, країни і місцеву атмосферу», - розповідає про проект Антон Птушкін.

Молодий харизматичний тревел-документаліст сподівається, що його «Великі випуски» зможуть надихнути всіх українців більше подорожувати і відкривати цікаві місця планети.

Старт проекту «Великі випуски з Антоном Птушкіним» запланований вже цієї весни на телеканалі 1+1.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, 29 січня на 1+1 вийшов новий сезон популярної програми «Світ навиворіт», в якій український мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров вже більше десяти років знайомить глядача з «іншою стороною» різних екзотичних країн. Цього разу команда проекту вирушила до Китаю. Більше про новий сезон Дмитро Комаров розповів в інтерв'ю УНІАН.Туризм.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.