Онлайн-екскурсію вестимуть з п’яти міст України та Будапешта / фото УНІАН

Завтра, 25 квітня, відбудеться онлайн-екскурсія під назвою «Міні-скульптурки наживо» з п’яти міст України та Будапешта (Угорщина).

Читайте такожЗакарпатські екскурсоводи покажуть цвітіння сакури онлайн

Про це кореспонденту УНІАН повідомив президент Закарпатської туристичної організації Федір Шандор.

Відео дня

За його словами, це буде перший такого роду захід, який розпочне серію міжнародних екскурсій «Міні-скульптурки наживо». На учасників чекають різні міста, країни, багато історій від найцікавіших гідів.

«Цієї суботи будуть представлені міні-скульптурки з України та Угорщини. Крім Будапешта, у цьому стрімі – Одеса, Чернівці, Ужгород, Мукачево і закарпатське Воєводино», - додав Шандор.

Він також уточнив, що у трьох наступних екскурсіях, крім України та Угорщини, будуть охоплені ще міста Словаччини, Норвегії та Польщі.

«Тільки в Ужгороді наразі 45 міні-скульптурок, певна річ, ми не всі одразу будемо показувати завтра, а поступово. Цікавих скульптурок, як і історій, що пов’язані з ними, буде загалом багато», - розповів Шандор.

Долучитися до екскурсії, яка розпочнеться завтра об 11:00, можна в мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/events/258500661991034.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.