Під час церемонії запуску фонтан встановить світовий рекорд Гіннесса \ скріншот з відео

Відкриття найбільшого в світі фонтану з водно-світловим шоу відбудеться в Дубаї 22 жовтня цього року.

Читайте такожВ ОАЕ відкриють панорамний ресторан на висоті півтора кілометри над землеюФонтан розташований в акваторії острова The Palm Jumeirah. Під час церемонії запуску фонтан встановить світовий рекорд Гіннесса. Споруда розташована на площі 1,5 тис. кв м (води), струмені морської води битимуть у висоту на 105 м, освітлення забезпечуватимуть 3 тис. LED-вогнів.

Фонтан буде єдиним кольоровим фонтаном в Дубаї і буде демонструвати масштабні амбіції емірату, спрямовані в небо. У день відкриття фонтану гостей чекає фестиваль з конкурсами, живими виступами, грою диск-жокеїв, танцювальними шоу і салютами, передає russianemirates.com.

У колекції фонтану, який отримає назву The Palm Fountain ("Фонтан Пальми") - 20 ексклюзивних водно-світло-музичних шоу. П'ять різних вистав транслюватимуться щодня, з 19: 00 до півночі. У репертуарі – арабські, популярні, класичні та міжнародні композиції. Кожна вистава триває три хвилини, шоу будуть демонструватися кожні півгодини.

Очікується, що захід, на який потрібна попередня реєстрація, збере понад 5 тис. гостей (всі гості отримають браслети, що світяться).

Безкоштовні автобуси курсуватимуть від торгового комплексу Nakheel Mall у бік фонтану кожні 30 хвилин. Вхід для відвідувачів безкоштовний, але за попереднім записом.

Новини по темі