Внутрішні рейси авіакомпанії будуть здійснюватися за трьома напрямками \ REUTERS

Найбільший український авіаперевізник - компанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) повідомила про перегляд програми польотів внутрішніх і міжнародних рейсів на період до 14 вересня.

Читайте такожМАУ виконає спецрейсом до США

Як повідомила прес-служба авіаперевізника, у зв'язку з продовженням відповідних карантинних обмежень МАУ у вересні змушена скасувати рейси до Венеції, Стокгольма, Копенгагена, Гельсінкі, Неаполя, Цюриха, Будапешта, Тбілісі, Ларнаки, Франкфурта, Відня і Варшави.

Відео дня

Зазначається, що внутрішні рейси авіакомпанії здійснюватимуться за напрямками Львів, Херсон, Одеса.

«З 3 вересня з Києва до Львова рейси виконуватимуться щопонеділка, щочетверга і щоп'ятниці. Зі Львова до Києва виконуватимуться рейси щовівторка, щоп'ятниці та щонеділі. З 4 вересня з Києва до Херсона можна дістатися щоп'ятниці та щонеділі. З Херсона до Києва - щопонеділка і щосуботи. Починаючи з 2 вересня з Києва до Одеси рейси виконуватимуться щодня, крім вівторка. З Одеси до Києва можна буде дістатися щодня, крім середи», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, міжнародні рейси МАУ планує здійснювати за такими напрямками: Київ - Амстердам, Київ - Лондон, Київ - Париж, Київ - Ніцца, Київ - Мілан, Київ - Дубай, Київ - Каїр, Київ - Мюнхен, Київ - Баку, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул, Київ - Тель-Авів, Одеса - Тель Авів, Київ - Єреван, Київ - Мадрид.

Зазначається, що зміни частот відбудуться на таких маршрутах: Київ - Амстердам - зворотні рейси щодня, крім вівторка та четверга; Київ - Лондон - рейс планується 02.09; Київ - Каїр - щовівторка і щочетверга, повернення до Києва щосереди і щоп'ятниці; Київ - Дубай - додається ще дві частоти щоп'ятниці та щонеділі; Київ - Баку - щосереди та щонеділі, повернення до Києва щопонеділка і щочетверга; Київ - Париж - рейси здійснюватимуться щодня, крім вівторка та п'ятниці; Київ - Стамбул - рейси здійснюватимуться щодня, крім вівторка та середи.

Повідомляється, що авіакомпанія планує поступове відновлення і розширення своєї мережевої моделі.

«Відповідно, з другої половини вересня будуть відновлені внутрішні та міжнародні рейси за маршрутами: Харків - Тель-Авів, Дніпро - Тель-Авів, Київ - Харків, Київ - Дніпро, а також додаткова частота за маршрутом Київ - Мілан», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіакомпанія МАУ анонсувала літнє розширення напрямків у зв'язку з ослабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українців, які подорожують з туристичною метою.

Авіарейси МАУ:

  • Авіакомпанія МАУ анонсувала літній розширення напрямків в зв'язку з ослабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українців, які подорожують в туристичних цілях.
  • МАУ скасувала частину рейсів до кінця серпня
  • МАУ скасувала частину запланованих на серпень рейсів

Довідка УНІАН. Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва «Бориспіль».