Новий потяг курсуватиме щодня, крім середи / фото REUTERS

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» (УЗ) з 24 червня запускає регіональний потяг № 826 Дніпро - Авдіївка, завдяки якому жителі Донецької області зможуть добиратися до Дніпра, повідомила прес-служба УЗ з посиланням на в.о. голови правління компанії Івана Юрика.

«Продовжуємо відновлювати залізничне сполучення між регіонами. На цьому тижні запускаємо регіональний поїзд Дніпро — Авдіївка. Завдяки йому мешканці Донеччини матимуть зручне сполучення з Придніпров’ям», - цитує прес-служба його слова.

Відзначається, що новий поїзд курсуватиме щодня, крім середи. Крім цього, поїзд не курсуватиме 27, 28, 29, 30 і 31 липня цього року у зв'язку з проведенням сезонних ремонтних робіт на колії.

Відео дня

Згідно з повідомленням, потяг Дніпро - Авдіївка відправлятиметься о 09:56 і прибуватиме до Авдіївки о 14:23. У зворотному напрямку поїзд № 825 Авдіївка - Дніпро відправлятиметься о 15:19 і прибуватиме до Дніпра о 19:43.

Читайте такожДорогу від Києва до аеропорту "Бориспіль" закривають у розпал літніх відпусток

Він курсуватиме через 23 станції, зокрема, Покровськ, Межова, Просяна, Чаплине тощо.

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» призначила 21 додатковий поїзд на найближчі півтора тижні, на які припадають вихідні дні на честь Трійці та Дня Конституції.

«Укрзалізниця» на червень призначила 11 додаткових поїздів до моря - до Одеси, Бердянська і Генічеська.