Наприкінці березня 2020 року Сполучені Штати Америки перетворилися на головний епіцентр поширення коронавірусу в світі, а тому в країні поступово були введені масштабні карантинні заходи.

Читайте такожБезлюдний Сідней: як живе найбільше місто Австралії в епоху коронавірусу (фоторепортаж)

Так, приміром, сьогодні виглядає місто Аннаполіс - столиця штату Меріленд. Губернатор штату ввів тут повномасштабний карантин, який в тому числі зобов'язує його мешканців сидіти вдома.

Відео дня

Зазначимо, станом на 1 квітня 2020 року США з населенням в 327,2 мільйони людей є лідером за кількостю захворілих на коронавір COVID-19. Загалом в країні коронавірусну інфекцію вже підхопили майже 190 тисяч людей, це трохи менше, ніж четверта частина усіх випадків у світі (загалом наразі захворіли близько 875 тисяч людей). При цьому цьому померли від коронавірусу в США вже майже 4 100 людей, з них понад 1 000 у місті Нью-Йорк. Подолати хворобу вже змогли трохи більш 7 тисяч американців.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент США Дональд Трамп закликав своїх громадян дотримуватися карантину до кінця квітня, адже це "питання життя і смерті".

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: