В Венеції, як і в усій Італії, з 14 квітня 2020 року дозволили відкрити книжкові магазини, магазини канцелярських товарів і дитячого одягу тощо.

Читайте такожБілосніжна кам'яна пустеля: як виглядають сьогодні вулиці знаменитого італійського містечка Альберобелло (фоторепортаж)

З сьогоднішнього дня в Італії, яка чи не найбільше у світі постраждала від коронавірусу, поступово послабили карантинні заходи, дозволивши відкрити магазини різних категорій, хоча до цього працювали лише магазини з товарами першої необхідності. А ось заводи поки не запускають. Режим загальної ізоляції в країні попередньо продовжили до 3 травня.

Відео дня

До того ж у Венеції вже почав працювати водний транспорт, яким городяни часто пересуваються містом на воді, тримаючи дистанцію на борту. При цьому люди виходять на вулиці лише в масках, більшість мають рукавички.

Зазначимо, з початку пандемії в Італії на коронавірус захворіли майже 160 тисяч людей (3-е місце серед усіх країн світу), з яких понад 20 тисяч померли (2-е місце серед країн світу). Побороли хворобу вже більше 35 тисяч мешканців країни. 

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, китайське місто Ухань, з якого власне і почалася пандемія коронавіруса, також вже частково послабив карантинні обмеження.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: