Учасники ретро-круїзу у Києві 30 травня 2021 року / фото УНІАН

У Києві на День міста у неділю, 30 травня 2021 року, відбувся традиційний ретро-круїз, учасники якого проїхалися на велосипедах центральними вулицями міста.

При цьому переважна більшість учасників події були одягнені у вінтажне вбрання, а дівчата навіть не боялися їздити на велосипадах на підборах. Також відповідним чином були прикрашені і їхні транспортні засоби.

Як йдеться в сюжеті ТСН, цьогоріч свято кілька разів переносили через погоду, і врешті-решт воно співпало з днем народження Києва. Учасники такому збігу обставин зраділи. 

Традиційні ретро-круїзи у Києві відбуваються вже не перший рік, і кожного року, навіть попри пандемію, увага до них тільи зростає. Цього року до нього приєдналися близько сотні людей.

Читайте такожУ Києві на "Пробіг під каштанами" вийшли близько 11 тисяч осіб (фото)

Чимало учасників беруть участь у заході далеко не вперше, приходять цілими родинами та навіть приводять домашніх улюбленців. 

Цього року маршрут поїздки становив 9 кілометрів, подолати який вдалося приблизно за дві години. Жителі та гості міста реагували на учасників круїзу з цікавістю, а автомобілісти - пропускали та підтримували звуковими сигналами.

Після велосипедної прогулянки учасники ретро-круїзу продовжили святкування джазовим концертом та танцями у малому Маріїнському палаці, де до них приєдналися ті, хто цього року не зміг взяти участь у поїздці. 

Інші цікаві фоторепортажі з усього світу