Діти працівників податкової служби Вінниччини продали на аукціоні свої поробки за 8 600 гривень, щоб подарувати дітям із школи-інтернату смт. Сутиски Тиврівського району матеріали для хенд-мейду.

«Наші дітки займаються у різноманітних гуртках і, дізнавшись про потреби дітей із школи-інтернату у Сутисках, вирішили їм допомогти. На аукціоні було продано десять дитячих робіт і на виручені кошти були закуплені матеріали для творчості дітей із інтернату", - розповіла заступник голови Державної податкової служби у Вінницькій області Ілона Заскіна.

Проект з організації творчих майстерень на базі школи-інтернату започаткувала Тиврівська районна громадська організація «Тиврівщина - квітка Поділля» та її керівник Сергій Очеретний. Залучила дітей до творчості Олена Єнютіна, заступник голови громадської організації.

Відео дня

Оголошення  про ці потреби для реалізації проекту працівники податкової служби області побачили у соціальних мережах. І - виникла ідея провести благодійний аукціон «Діти податківців – дітям-інтернату».

Бухгалтерський супровід взяла на себе громадська організація "Філософія Серця". Було зібрано понад 3600 гривень готівкою, а Фонд Володимира Продивуса надав сертифікат на 5 тисяч гривень. На виручені кошти закупили необхідні для дитячої творчості матеріали: акрилові фарби, кольоровий папір, гофрокартон, бісер, гуаш та багато іншого. Цей  "дитячий скарб" податківці привезли і подарували діткам - вихованцям інтернату.

"Діти не мають статусів, вони рівні у своїх правах та можливостях. Головне, розкрити талант дитини та допомогти його становленню. Ваші творчі роботи можуть брати участь у конкурсі "Податки очима дітей". Переможець конкурсу отримає приз - можливість відпочити на березі Чорного моря", - заохотила вихованців інтернату І. Заскіна.