Втрат серед українських військовослужбовців немає / фото УНІАН

На лінії зіткнення у Донецький та Луганській областях станом на сьогоднішній ранок зафіксовано 4 ворожих обстріли підрозділів Об’єднаних сил, проте втрат серед українських військовослужбовців немає.

Читайте такожЗниклий після бою з бойовиками морпіх знайшовся - штаб ООС

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута на щоденному брифінгу щодо ситуації на лінії зіткнення.

Відео дня

«Станом на сьогоднішній ранок зафіксовано 4 ворожих обстріли підрозділів Об’єднаних сил, переважно із застосуванням гранатометів різних типів», - зазначив він.

За його словами, під обстріли потрапили позиції біля Кримського та Південного на Луганському напрямку, Тарамчука та Широкиного – на Донецькому напрямку.

«Вогонь у відповідь з боку наших військових вівся двічі. Втрат серед наших військових немає», - додав Парута і підкреслив, що ситуація на лінії зіткнення перебуває під контролем українських військових.

Як повідомляв УНІАН, російсько-окупаційні війська минулої доби 28 разів порушували режим припинення вогню, внаслідок чого трьох українських військовослужбовців поранено.