Боевики начали отвод сил в Станице Луганской / cxid.info

Сьогодні після проведення робіт з реконструкції за рішенням командувача Об’єднаних сил відновив функціонування єдиний на Луганщині контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська».

Читайте такожБойовики зірвали відведення військ біля Станиці Луганської – ООС

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області, відкрили оновлений КПВВ голова Луганської військо-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції в Луганській області Віктор Радак, начальник ГУ ДСНС в Луганській області Михайло Пшик, керівництво районної адміністрації.

Відео дня

Співробітники Станично-Луганського відділу поліції разом з бійцями батальйону «Луганськ-1» будуть щодобово забезпечувати громадський порядок та публічну безпеку на КПВВ.

Крім того, в межах дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції.

Планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування 10-12 тис. громадян без зменшення безпекової складової. КПВВ облаштовано системою відеоспостереження.

Також завершується підведення комунікацій та будівництво додаткових зручностей для громадян.

Як повідомляв УНІАН, КПВВ «Станиця Луганська» не працював з 2 вересня. На пункті тривали роботи з реконструкції та розбудови з метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, зокрема, монтували нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю.