Згідно з рішенням РНБО, президенту запропоновано ввести військовий стан з 14 години 00 хвилин 26 листопада / прес-служба СБУ

 Рада національної безпеки та оборони доручила СБУ посилити контррозвідувальний, антитерористичний та контрдиверсійний режим в Україні.

Про це йдеться у тексті рішення РНБО, затвердженого президентом України указом №390/2018 щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні, яке потребує схвалення у Верховній Раді.

"Службі безпеки України вжити невідкладних заходів щодо посилення контррозвідувального, антитерористичного та контрдиверсійного режиму, інформаційної безпеки", - йдеться в тексті рішення.

Відео дня

Читайте такожУ період дії воєнного стану передбачена часткова мобілізація - комітет ВР

Крім того, Службі безпеки України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, іншим суб’єктам доручено здійснити заходів із забезпечення кібербезпеки держави.

Як повідомляв УНІАН, згідно з рішенням РНБО, президенту запропоновано ввести військовий стан з 14 години 00 хвилин 26 листопада 2018 року терміном на 60 діб, до 14 годин 00 хвилин 25 січня 2019 року.

Порошенко пропонує Раді ввести воєнний стан в Україні до 25 січня.