"Глава" Криму Аксьонов подякував мера Пскова за допомогу російських десантників під час анексії / lФото УНІАН

Так званий "голова" окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов провів зустріч з мером міста Пскова Іваном Цецерським, під час якої подякував російським військовим за допомогу при анексії півострова.

Скріншот повідомлення Цецерського про розмову з Аксьоновим опублікувало у Facebook російське видання "МК в Пскові".

Читайте такожРосійський бойовик засвітив у соцмережах інформацію про втрати "своїх" на Донбасі - ЗМІ

Відео дня

Цецерський розмістив свою фотографію з Аксьоновим, під якою написав, що той "ще раз подякував псковським десантникам і спецназівцям за вмілі дії навесні 2014 року..."".

"Голова Пскова Іван Цецерський ось так просто і несподівано поділився деталями спецоперації в Криму", – відзначило видання.

Публікацію з Аксьоновим на сторінці Цецерського у Facebook було видалено.

Також схоже повідомлення було розміщено в Instagram Цецерського, повідомляє TJournal. Однак пізніше воно також було відкориговано і слова про «подяки» було видалено.

Як повідомляв УНІАН, раніше генерал-полковник, перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, який з 25 березня по 3 липня 2014 року виконував обов'язки міністра оборони, назвав російських генералів, серед яких - Олександр Галкін і Андрій Сердюков і низку підрозділів армії РФ, які в 2014 році захоплювали Крим.

За його словами, в окупації півострова брав участь 104-й гвардійський десантно-штурмовий полк, що входить до складу псковської 76-ї десантно-штурмової дивізії.