Внаслідок обстрілів загинув український військовий \ фото УНІАН

Бойовики на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще двоє поранені.

Читайте такожУкраїнські військові на Донбасі ліквідували чотирьох бойовиків та знищили їхній БТР

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики шість разів обстріляли українські опорні пункти.

Відео дня

Зокрема вони обстріляли їх біля Водяного з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також під вогонь 82 мм мінометів та станкових протитанкових гранатометів потрапили позиції ООС біля Пісок.

З протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) та станкових протитанкових гранатометів були обстріляні опорні пункти ООС біля Опитного, а з гранатометів різних систем опорні пункти в районі Авдіївки.

Крім того, бойовики накрили протитанковим гранатометним вогнем та обстріляли з великокаліберних кулеметів українські позиції біля Верхньоторецького, а зі станкових протитанкових гранатометів – в районі Кам’янки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з 82 мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів поблизу Золотого-4 та з 82 мм мінометів біля Луганського.

Зазначається, що українські військові стріляли у відповідь на обстріли бойовиків. В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.