На найвіддаленіших позиціях маріупольського напрямку оборону тримають морські піхотинці.

Сюди напередодні з окупованого Докучаєвська намагалась пройти ворожа диверсійно-розвідувальна група з восьми осіб, йдеться в сюжеті ТСН.

Хлопці відганяли бойовиків гранатометами. Ті випустили протитанкову ракету, яка влучила в спостережний пункт. За словами бійців, звідти вогонь не вели.

Читайте такожНа Донбасі загинув десантник – брат Героя України (фото)

У момент вибуху там були двоє військових. Один зазнав важких поранень, другому дісталось менше. Просто під час бою по них виїхав медик. Зараз у нього перемотана рука. Каже, що поки виносив поранених, довелось кілька разів падати на землю, щоби кулі та осколки не зачепили.

Окупанти також відкрили вогонь з іншого флангу, що біля селища Гранітне. Там бойовики також намагалися підійти впритул до позицій українських військових. Зав'язався бій, в якому окупанти випустили протитанкову керовану ракету, яка влучила в опорник. Під час обстрілу шестеро українських військових отримали поранення.

Противник у боях зазнав більших втрат. "За даними розвідки, у бригаді противника четверо загиблих і до шести поранених", - розповідає командир окремої бригади морської піхоти Микола Палас.

Життю  українських поранених бійців нічого не загрожує, кажуть медики штабу Операції об'єднаних сил.

Раніше повідомлялося, що бійці групи К-2 зі складу 54 ОМБр провели успішну атаку на позиції російських окупантів.