REUTERS

Упродовж цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомив прес-центр Об'єднаних сил.

Читайте такожБійці "Азову" забрали у бойовиків тіло загиблого 10 серпня нацгвардійця

Відео дня

Як зазначається, ворог обстрілював позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки з напрямку Пікузи – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; двічі в районі Водяного з напрямку Ужівки – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Гнутового з напрямку Заїченкового – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Новогнатівки з напрямку Стили – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; поблизу Красногорівки з напрямку Трудівського – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", як зазначили у штабі ООС, вогневої активності противника не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 12 серпня, бойовики десять разів порушили режим припинення вогню.