REUTERS

Сьогодні бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню, обстрілюючи українські позиції із зброї, забороненої Мінськими угодами.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

Читайте також"Немає жодної зради": ДонОДА роз’яснила всі деталі розведення військ на Донбасі

Відео дня

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", – йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріл поблизу Водяного з напрямку Ужівки з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Луганського з напрямку Лозового з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Світлодарська з напрямку Лозового з гранатометів різних систем і поблизу Травневого з напрямку Доломітного з міномета калібру 82 мм.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - повідомили у прес-центрі.