Українські бійці влаштували 10-кілометровий забіг / фото facebook.com/pressjfo.news

Українські бійці Об’єднаних сил на Приазов’ї провели забіг, подолавши десятикілометрову дистанцію. Долучитися до акції військові закликають також своїх колег.

Про це інформує прес-центр штабу ООС.

Читайте такожУкраїнські бійці на Приазов’ї зібрали ялинку із боєприпасів, які прилетіли від бойовиків

“Старт – на крайньому блокпості під Маріуполем, 10-кілометровий забіг вздовж лінії фронту та фініш – неподалік Широкиного. Так, військовослужбовці з’єднання, що нині боронить позиції на Приазовському напрямку операції Об’єднаних сил, розпочали челендж, до якого закликають долучитися армійців зі всіх підрозділів від півдня Донеччини до півночі Луганщини”, – йдеться у повідомленні.

Перед стартом військовослужбовці провели колективну розминку, а під час забігу їхній стан здоров’я постійно контролювали військові медики.

“У свою чергу, представники Спільного центру контролю та координації стежили за дотриманням російськими окупаційними військами режиму припинення вогню”, – зазначають у штабі.

Бійці подолали десятикілометрову дистанцію майже за 45 хвилин. На фініші учасників забігу зустрічали з духовим оркестром і гарячим чаєм.

“Після забігу військові передали челендж бойовим побратимам із сусіднього з’єднання, що виконує бойові завдання північніше”, – додають у штабі.