Троє військових отримали поранення у результаті обстрілів бойовиків / фото facebook.com/theministryofdefence.ua

За минулу добу 10 січня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілів три військовослужбовці отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба Операції об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожУ штабі ООС уточнили, що вчора на Донбасі один український військовий загинув, а четверо дістали поранення

Відео дня

Противник обстріляв позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів  неподалік Мар'їнки, поблизу з Невельським, біля Водяного, поруч з Новотроїцьким.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 7 обстрілів позицій українських захисників: поблизу Оріхового,  неподалік Луганського, у районі Південного.

Від початку цієї доби російські окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню. Зі станкових автоматичних гранатометів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників поблизу з Пісками та зі 120-мм мінометів по позиціях поруч з Красногорівкою, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Як повідомлялося, на Донбасі загинув один військовослужбовець – боєць 28-ї бригади, старший солдат Микола Довженко.