Бойовики продовжують порушувати режим тиші / Фото: УНІАН

З початку поточної доби на Донбасі окупанти 10 разів порушили перемир'я.

Читайте такожБойовики гатили на Донбасі із мінометів і гранатометів, поранено українського військового

Про це прес-центр штабу операції Об’єднаних сил повідомляє у Facebook.

Відео дня

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, шість обстрілів було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" було зафіксовано 4 обстріли.

При цьому у штабі наголосили, що підрозділи операції Об’єднаних сил, які обороняються, використовували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

"Сьогодні, 17 березня, внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Військовослужбовців було евакуйовано до військово-медичного закладу, де їм оперативно надали належну медичну допомогу", - зазначили у штабі.