REUTERS

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"Близько 10.30 з боку тимчасово окупованого бойовиками Докучаєвська російсько-терористичні війська розпочали прицільний обстріл наших позицій в районі Новотроїцького, якій тривав близько двох годин. Противник застосував озброєння танків, бойових машин піхоти, 82-мм міномети та крупнокаліберні кулемети", - наголосили у штабі.

Читайте такожБойовики сконцентрували під Алчевськом, Первомайськом і Донецьком заборонене озброєння - розвідка

Відео дня

Також з гранатометів та стрілецької зброї декілька разів бойовики прицільно били по Новгородському, зі стрілецької зброї - по Мар’їнці.

Неприцільні обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були зафіксовані біля Новгородського, Пісків, Авдіївки. З озброєння БМП – біля Красногорівки. 

"Також, використовуючи БМП, великокаліберні кулемети та гранатомети, загарбники здійснювали неприцільні обстріли в районі Луганського. На цьому ж напрямку з гранатометів та 82-мм мінометів вони вели вогонь по Зайцевому. На Маріупольському напрямку бойовики намагались спровокували українських воїнів на відкриття вогню у відповідь, здійснюючи обстріли з великокаліберних кулеметів біля Гранітного", - наголосили у прес-центрі.