REUTERS

Про це УНІАН повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"Встановлено, що на посаді начальника відділу кадрів 2 АК (Луганськ) ЗС РФ з березня 2016 року перебуває підполковник ЗС РФ Степанян Самвел Едуардович, 02.07.1966 р.н., мешканець Ростова-на-Дону", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ГУ розвідки продовжує цілеспрямовано збирати факти участі військовослужбовців ЗС РФ у воєнних злочинах на тимчасово окупованих територіях сходу України для подальшої передачі доказової бази визначеним порядком до Міжнародного кримінального суду.

Відео дня

Читайте такожРозвідка встановила ще трьох російських генералів, які командували бойовиками на Донбасі

Розвідка також продовжує відстежувати подальшудіяльність російських військовослужбовців на окупованих територіях України і їх переміщення після повернення до Росії.

Інформацію щодо російських військовослужбовців, які підозрюються у скоєнні воєнних злочинів на території України, українська сторона регулярно передає країнам-членам ЄС та НАТО, у тому числі з метою розширення “санкційного” списку.

В розвідці нагадали про неминучість покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, та відповідальність, передбачена нормами міжнародного і національного кримінального права.