Ілюстрація / REUTERS

Станом на 7:00 3 квітня централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тис. м3. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС", - сказано в повідомленні.

Крім того прес-служба Міністерства тимчасово окупованих територій в Twitter повідомляє, що воду планується подавати за графіком.

Відео дня

"Ремонтні бригади так і не відновили електропостачання. Резервуар заповнений. Подача питної води здійснюватиметься з 16:00 до 22:00", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожЧерез обстріли зупинилась Донецька фільтрувальна станція

Раніше повідомлялося, що під Авдіївкою почали ремонтувати перебиту ЛЕП.

Як повідомляв УНІАН, Авдіївка вкотре залишилася без електропостачання через пошкодження високовольтної лінії електропередач, яке відбулося 29 березня в результаті бойових дій.

31 березня голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що електромонтажники у супроводі саперів ДСНС, представників СЦКК і місії ОБСЄ вранці виходили в район і полагодили незначні пошкодження кабелю. Але були виявлені пориви лінії електропередач на території, тимчасово окупованій Росією.

1 квітня, в СЦКК погодили заявку на виконання ремонту ЛЕП. У той же день ремонтники почали роботи з відновлення пошкодженої поблизу Авдіївки ЛЕП, але через черговий обстріл змушені були їх припинити.