Окупанти намагаються полагодити Кримський міст / фото Крим.Реалії

Радник ОПУ Олексій Арестович прокоментував вчорашній візит Володимира Путіна на Кримський міст.

"Постачання військ йде переважно залізничним способом, все автомобільне постачання - це поки крапля в морі, треба постачати весь Крим: населення там майже 3 мільйони. Загалом така історія, сильно тхне херсонською, а буде тхнути ще більше з часом. Можна виходити з того, що пошкодження були такими, що все-таки це довше забере у них відновлення". - сказати Арестович.

Він стверджує, що Кримський міст очікує доля Антонівського, що в Херсоні.

"Постачання південного угрупування повисло на соплях. Після цього я думаю, що передчасне виведення з Херсона під нашими ударами не в останню чергу завдяки проблемам залізничного та автомобільного полотна на Кримському мосту. Антонівський міст скільки стояв, і все одно своє завдання виконав: чесно обрушився і перервав постачання російських військ. І з Кримським приблизно буде те ж саме", - додав Арестович.

Візит Путіна на Кримський міст

Російський диктатор Володимир Путін відвідав Кримський міст, який відновили після недавнього вибуху.

Глава країни-окупанта за кермом "мерседеса" вислухав доповідь віце-прем'єра Марата Хуснулліна, який відповідав за відновлення Кримського мосту, де в жовтні стався вибух. Тоді були пошкоджені два автомобільних прольоти, за офіційними даними, загинули чотири людини.