Днями невідомі дрони атакували російську столицю / скріншот

Збройні сили України продовжать свої зусилля, які скеровані на удари по військових об'єктах на території РФ.

"Прильоти у Москві були, і вони будуть масштабовані з огляду на можливості України створювати далекобійні системи ураження й безпілотні комплекси. Згадаємо, що свого часу росіяни активно демонстрували комплекси "Панцир - С", які розміщувалися на спорудах поблизу міноборони РФ у Москві", - розповів директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в ефірі телеканалу "Еспресо".

На думку експерта, атаки по Москві виявили, що жодна стратегія Росії щодо захисту своєї столиці засобами ППО та РЕБ не працює.

Відео дня

"Росіянам простіше використати медійний ресурс, аби створити іншу реальність. Що усі загрози, які існують вони відбивають, але реальність інша. Зусилля української сторони, які скеровані на удари по військових об'єктах на території РФ, що впливають на російське керівництво будуть продовжені", - підсумував він.

Атаки дронів на Москву

Як раніше повідомляв УНІАН, зранку 24 липня Москву атакували невідомі БПЛА. Мешканці багатьох районів російської столиці почули вибухи, а Міноборони РФ звинуватило Україну.

Пізніше стало відомо, що цілями атаки на Москву були Кремль, Міноборони РФ і вузол зв'язку Головного Командування Військово-морського флоту.

За даними ЗМІ, "Панцир-С1" на даху штаб-квартири Міноборони в Москві не зміг збити один з безпілотників, які атакували російську столицю, хоча знаходився від точки удару менш ніж за 300 метрів.

Вас також можуть зацікавити новини: