За допогою дронів можна здійснюючи масовані атаки на важливі військові об'єкти / скріншот

Військовий експерт Владислав Селезньов заявив, що головна місія, покладена на українську армію в межах наступу, – це знищення ворожого військового потенціалу, складів із боєприпасами, бронетехніки, озброєнь, логістичних центрів, маршрутів, а також командних пунктів, пунктів управління та зв'язку та центрів ухвалення рішень.

"Історія з Москвою – це якраз про центр ухвалення рішень та про об'єкти, які відповідають, зокрема, за планування та організацію певних бойових операцій. Адже приліт одного з дронів стався неподалік від будівлі міністерства оборони РФ. Там розташований головний ситуаційний центр збройних сил РФ, а також специфічні підрозділи кіберзахисту головного управління генштабу", - сказав він інтерв'ю OBOZREVATEL.

Селезньов зазначив, що те, що вибухи припали на район Москви, що найбільш охороняється, – це очевидно.

Відео дня

"А отже, у росіян ППО дірява, її можна і потрібно продавлювати, здійснюючи масовані атаки на важливі військові об'єкти", - сказав він. 

Ескперт закликав ставитись дуже серйозно до будь-якої повітряної тривоги.

"З них станеться завдати якогось капосного удару по житлових кварталах у Києві. Такого виключати не можна. Вони підлі та зовсім не зважають на втрати серед мирного населення, громадян України", - додав аналітик.

Атака дронів на Москву 24 липня - деталі

Зранку 24 липня Москву атакували невідомі безпілотні літальні апарати. Жителі багатьох районів міста повідомили про вибухи. Міністерство оборони Росії звинуватило Україну у спробі здійснити удар "по об'єктах на території Москви" за допомогою двох безпілотників.

В ході атаки безпілотників у Москві цілями були Кремль, Міноборони РФ і вузол зв'язку Головного Командування Військово-морського флоту.

Вас також можуть зацікавити новини: