Бахмут фактично знищений російськими військами / скріншот

Українські військові напередодні опублікували фото з фронту на Бахмутському напрямку, продемонструвавши реальні втрати ворога.

На кадри потрапили "двохсоті" окупанти, яким, як і іншим напередодні, не пощастило під час штурмів позицій ЗСУ. Поля буквально усіяні їхніми тілами.

Наші воїни продовжують утримувати місто-фортецю неймовірними зусиллями, відбиваючи атаки величезних груп рашистів.

Відео дня

фото з соцмереж

Бої за Бахмут - актуальне

Російські окупанти продовжують вести наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському і намагаються покращити тактичне положення на Куп'янському напрямку.

Основну ударну силу у росіян на Бахмутському напрямку складають завербовані ув'язнені. Пригожин кидає мобіків на підготовлені позиції ЗСУ без підтримки техніки і артилерії.

Сам ватажок "вагнерівців" не приховує, що переслідує фінансову вигоду – веде бої за природні ресурси східного регіону.

Напередодні з'явилися повідомлення про нібито взяття Росією Соледара. Однак у Генштабі цю інформацію спростували. Всупереч всім заявам рашистських "блогерів", окупаційні війська не контролюють місто і зазнають великих втрат.

Наразі Збройні Сили України намагаються вирівняти тактичне положення, а також завдати ворогу максимальних втрат в особовому складі та техніці.

На думку західних аналітиків, окупанти далекі від оперативного оточення українських сил на Бахмутському напрямку. Для цього ЗС РФ треба захопити щонайменше кілька логістичних шляхів, але рашисти "рухаються по кілька сотень метрів на день".

Вас також можуть зацікавити новини: