Експерт пояснив тактику росіян під Бахмутом / скріншот

Влада Російської Федерації кидає в бій мобілізованих росіян без підтримки техніки, артилерії в районі Бахмута або Соледара. Саме завдяки цьому окупантам вдається просуватися на вказаній ділянці.

"Росії вдається просуватися на певних напрямках фронту за рахунок підтримки людьми. Якщо взяти район Кремінної, яким чином зупинявся наступ українських військ? Просто велика кількість людей, російських мобілізованих, військових, які зазнають втрат у великій кількості, але тим не менш, їх кидають закривати певні ділянки", – заявив директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі національного телемарафону.

При цьому він вказав, що в районі Бахмута та Соледара росіяни застосовують тактику закидання фронту підрозділами військ.

Відео дня

"Слід розуміти, якщо ми візьмемо район Бахмута або Соледара, де була підтримка артилерії, мінометів і навіть авіації, тобто певні напрямки, наприклад Кремінна, – це зараз змістилася увага російського командування, а раніше не було в такій мірі і кількості артилерійської підтримки, підтримки важким озброєнням. Все вирішували за рахунок людей. Просто тактика-кидати підрозділи на те, щоб стримувати наступальні дії, піхоту, не рахуючись з втратами. Ось таким чином воюють", - пояснив експерт.

За його словами, у росіян немає інших методів ведення війни.

"Це той шлях, який чекає багатьох мобілізованих. Тому, коли говорять про те, що закидають трупами, ця фраза не звучить з перебільшенням. Зараз війна, бойові дії і дії російського командування демонструють на певних ділянках, що якихось інших способів і методів ведення бойових дій у них немає просто",-підсумував Мусієнко.

Ситуація в Бахмуті - що відомо

Вже кілька місяців рашисти не можуть виконати одне із завдань - захопити Бахмут. Місто стало фортецею, яку українські бійці надійно охороняють і відбивають атаки путінських маріонеток. При цьому місто знаходиться під постійним вогнем.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Бахмут залишається найгарячішою точкою в Україні. Водночас у Донецькій ОВА повідомляли, що Бахмут зруйнований більш ніж на 60%

Вас також можуть зацікавити новини: