У Бєлгороді знайшли абіабомбу під землею / фото t.me/breakingmash

Влада російського Бєлгорода запроваджує режим надзвичайної ситуації регіонального рівня через знайдену авіабомбу ФАБ-500. Для її ліквідації у місті задіяно усі екстрені служби, пише російський Telegram-канал Mash.

"Місцеве МНС запевняє, що снаряд, за експертною оцінкою, не вибухонебезпечний. Як тільки бомбу відкопають, її піднімуть краном і відвезуть подалі від міста", - йдеться в повідомленні.

Як пише російський Telegram-канал Baza, бомба, яку зараз дістають з-під землі, при падінні з літака спочатку влучила у багатоповерховий будинок.

Відео дня

"Вона знесла балкони на трьох поверхах будинку, розташованого за адресою Шаландіна 15, і лише після цього пішла глибоко під землю. Зараз вже почалися роботи з вилучення снаряда", - йдеться у повідомленні.

У Бєлгороді знайшли абіабомбу - що повідомлялося

Як писав УНІАН, 22 квітня у Бєлгороді виявили невзірвану авіабомбу, яку на місто нібито випадково впустив російський Су-34 20 квітня в районі постраждалого від ще однієї авіабомби будинку на вулиці Шаландіна.

Там евакуюють до 3 тисяч жителів. Бомбу збираються підірвати на полігоні. До тих пір мешканців будинків в окрузі вивезли на автобусах у безпечну зону.