Україна століттями воює за незалежність / фото 148-ма окрема артилерійська бригада

Боєць 12-ї бригади НГУ "Азов" з позивним "Ніко" вважає, що війна в Україні закінчиться ще нескоро, оскільки "епоха війн вже почалася".

"І вона почалася давно. Наша країна воює століттями за свою незалежність, за свою свободу, за свою національність", - сказав "Ніко" виданню ТСН.

На його думку, якщо війну в Україні "заморозять", то все одно не треба очікувати довгого миру. Нове вторгнення росіян відбудеться знову через деякий час.

Відео дня

"Вони знову ж таки наберуться сил, озброєння і буде знову вторгнення. Ми всі чуємо, які в них там плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І то ми дивом тримаємося, бо більшість мотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще надовго затягнеться, ця війна", - пояснив військовий.

"Азовець" переконаний, що наступним поколінням українців доведеться теж воювати.

"І треба готуватися, як тільки є час, треба готуватися до цього всього. Треба підвищити рівень тактичної медицини, тактики вогневої підготовки", - наголошує "Ніко".

Коли і чим закінчиться війна в Україні

Росія зазнає неминучої поразки в Україні, попри нинішню перевагу. Запорукою цього є кілька фундаментальних факторів, вважає професор Пекінського університету, експерт щодо Росії Фен Юйцзюнь.

На його думку, хоча війна вже стала катастрофою для обох країн, вона триватиме ще довго – через повну несумісність політичних позицій Москви та Києва, а також через відсутність критичної переваги у жодної зі сторін. 

Голова JPMorgan (найбільший за розмірами активів банківський холдинг США - УНІАН) Джеймі Даймон заявив, що перемога Росії в Україні може кинути світ у безлад, змінити світову економіку, спровокувати розповсюдження ядерної зброї та інші конфлікти.

Британський маршал у відставці Шон Белл також наголошував, що майбутнє виглядає все більш похмурим

Вас також можуть зацікавити новини: