'Хоч усіх винищимо': терорист з 'ДНР' закликав вбивати українців мільйонами (відео)

Колишній "народний губернатор ДНР" Павло Губарєв відзначився нацистською заявою із закликом знищувати українців мільйонами.

Про це він заявив під час інтерв'ю російським пропагандистам, фрагмент якого з'явився у мережі.

На його переконання, метою повномасштабного російського вторгнення в Україну є перевиховання українців, у яких нібито "вселився біс". Тих, хто не піддається "переконанню", потрібно знищувати, впевнений терорист.

"Нам дуже важливо створити образ ворога. Це російські люди, в яких вселився біс. Ми йдемо їх не вбивати, ми хочемо їх переконати. Але якщо ви не хочете, щоб ми вас переконували, ми вас уб'ємо. Хоч мільйон, хоч 5 млн, хоч усіх винищимо, поки ви не зрозумієте, що ви біснуваті і вам треба лікуватися", – заявив Губарєв.

Нацистські заяви росіян

Росіяни часто демонструють агресію щодо українців. Раніше в Бад-Вісзее (Німеччина) агресивна росіянка на дитячому майданчику накинулася на українців. Жінка без причини лаяла дворічного хлопчика та його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами і звинуваченнями.

Агресивна особа заявила, що диктатор Путін "все робить правильно" і скоро Росія простягнеться "від Москви до Мюнхена". На цьому агресія росіянки не закінчувалася. Жінка ввійшла в кураж та видала, що "українців потрібно знищувати як євреїв". 

Подібний інцидент стався у Швеції. Росіянка недалеко від посольства РФ в Стокгольмі накинулася з образами на громадянку України. Жінка через свої дії залишилася без роботи в приватній школі.

Кілька днів тому росіянка закликала російського диктатора Володимира Путіна бомбити німецький Дрезден, демонструючи мітинг українців. 

Водночас російський пропагандист відкрито закликав і далі знищувати критичну інфраструктуру енергосистеми України. Країну хочуть занурити в холод та темряву.

Вас також можуть зацікавити новини: