Гіркін продовжує критикувати Кремль \ фото REUTERS

Колишній офіцер ФСБ і так званий міністр у самопроголошеній "Донецькій Народній Республіці" Ігор Гіркін, який був прихильником жорсткої лінії поведінки російських військ в Україні, розкритикував російське командування через проведення "танкового біатлону" під Москвою.  

Про це написало Міністерство оборони Великобританії у Twitter. 

"19 серпня 2022 року Гіркін неохоче опублікував похвалу поведінки президента Зеленського під час війни. Він порівняв це з ситуацією в Росії, де "наприкінці шостого місяця війни, як і раніше, граємо в танковий біатлон і проводимо фестивалі військових оркестрів", - зазначила розвідка.

Відео дня

Танковий біатлон – гучна кульмінаційна подія російських армійських міжнародних ігор, які, як і в попередні роки, минулого тижня пройшли під Москвою.

"Значна частина російських військових і спеціалістів з безпеки, ймовірно, вважає, що недоцільно продовжувати залучати сили до військових церемоніальних заходів у мирний час, поки російські війська продовжують зазнавати великих втрат в Україні", - вважають британські аналітики.

Як повідомляв УНІАН, 15 серпня російський публіцист Андрій Піонтковський розповів, чим може закінчитися історія з терористом Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. На думку експерта, ватажок бойовиків може загинути.

Вас також можуть зацікавити новини: