Також він"похвалився" тим, що йому видали зимові берці / фото ua.depositphotos.com

Російський окупант розповів про звірства на війні. У розмові з жінкою він описав ситуацію на фронті і визнав, що через жахливі вчинки його товаришів по службі їм усім посилюють контроль.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України опублікували перехоплену розмову рашиста, яка в черговий раз доводить, що окупанти скоюють жахливі військові злочини. Так, РФ перекинула на фронт нову "партію" росіян з Рязанської області, вони відразу ж показали все своє звірство.

"Рязанські приїхали... Одну зґвалтували вп'ятьох, потім вбили. Так, такі чутки ходять, тому посилюють ці заходи", - розповів окупант.

Також він "похвалився" тим, що йому видали зимові берці. Однак окупант зовсім не радий обновкам. Йому, як і іншим росіянам, видали зовсім невідповідне взуття.

"Такі незграбні, це п*здець якийсь. Як лижні черевики, уявляєш?",- розповів росіянин і погодився з тим, що нові черевики "негнучкі".

Крім цього росіянин поміркував про те, чи піде його армія в наступ. За словами окупанта, він та інші рашисти "сидять, як дурні", про наступ ніхто не говорить.

Військові злочини РФ в Україні

З кожним новим деокупованим містом з'являється все більше фактів, які доводять жорстокість рашистів щодо мирних українців. Не так давно Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець розповів:

"Ми задокументували цілодобове аудіо та відеоспостереження за полоненими і застосування тортур через їх міжособистісне спілкування. Наводять жах факти створення камер для дітей, де російські військовослужбовці утримували і катували неповнолітніх".

Крім цього, ООН опублікувала доповідь про масові страти українців військовими РФ. Наразі організація задокументувала насильницьку смерть 441 цивільного.

Вас також можуть зацікавити новини: