Анатолій Тегза був нагороджений Золотим хрестом / фото з соцмереж

На війні в Україні загинув командир тактичної групи "Карпатської Січі" Анатолій Тегза (позивний "Варвар").

Як повідомив його брат на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, Анатолій загинув 17 липня в районі Бахмута. "Підрозділ потрапив під артобстріл. Врятувавши своїх побратимів, які отримали поранення, він пішов допомагати пораненим бійцям з іншого підрозділу, бо інакше не міг. На превеликий жаль, живим не повернувся! Земля тобі пухом! Герої не вмирають", - написав чоловік.

На сторінці "Карпатської Січі" повідомили, що Анатолія Тегзу нагородили Золотим хрестом за бездоганне виконання бойових завдань під час попередньої кампанії на Бахмутському напрямку.

Відео дня

"В останньому бою проявив себе героїчно, перед смертю врятувавши життя своєму побратиму та командиру суміжного підрозділу. Непоправна втрата", - йдеться у повідомленні.

Загибель захисників України

Нещодавно стало відомо, що у бою з російськими окупантами загинув український актор театру Філіп Віннер.

На Сумщині у засідку російської диверсійно-розвідувальної групи потрапив український захисник та Герой Майдану Павло Каленіченко.

На початку липня повідомлялося про загибель Леоніда Краснова, який воював у складі батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: