У машину, в якій їхав "Ташкент", нібито влетів дрон-камікадзе / фото t.me/a_shtirlitz

У вівторок вдень, 18 липня, з'явилася інформація, що під час повномасштабної війни України проти РФ ліквідовано відомого російського окупанта.

Був знищений командир ворожої бригади Денис Іванов, який відомий під кличкою "Ташкент", повідомив у Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц"). Варто зазначити, що цей окупант часто з'являвся на російському телебаченні, пропагандисти називали його "легендарним комбригом".

"Ташкента" ліквідовано в Україні - в машину, в якій він їхав, влетів безпілотник-камікадзе, повідомляє ВЧК-ОГПУ в Telegram посилаючись на відомості свого джерела. Російські пропагандистські ЗМІ підтвердили знищення "Ташкента".

Відео дня

Хто такий Денис Іванов ("Ташкент") - що про нього відомо

Окупант керував сформованою у 2014 році так званою "2-ю бригадою" самопроголошеної "ЛНР", яка після повномасштабного вторгнення РФ в Україну - на початку 2023 року, увійшла до складу російської окупаційної армії та отримала номер 123.

Пропагандисти стверджують, що під керівництвом "Ташкента" супротивники нашої країни, зокрема, окупували Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне. Іванов народився наприкінці липня, йому було 42 роки. Посіпака РФ мав звання полковник, був "героєм ЛНР", і його представили до звання "герой Росії".

Втрати РФ на 19 липня 2023 року - що варто знати

Росіяни намагаються наступати на низці напрямків на сході України, але не мають успіхів. Крім того, на півдні української держави наші воїни проводять контрнаступальні операції й мають успіхи.

Противник зазнав колосальних втрат. Загальні втрати ворога вже становлять 239 480 окупантів. Також РФ втратила багато техніки, в тому числі 8 059 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: