ЗСУ готуються до контрнаступу / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Майбутній контрнаступ ЗСУ обов'язково буде успішним, але навряд чи плануються лобові атаки, у результаті яких вдасться звільнити всю територію України саме зараз.

Таку думку висловив політичний експерт та керівник Центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок, зазначивши, що це буде не класичний наступ, передає 24 канал.

"Класичного варіанту лобової атаки не чекайте. У мене є така думка, схильність так думати. Успіхи ж будуть однозначно", - сказав він.

Відео дня

При цьому згадуються заяви президента України Володимира Зеленського та секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова про те, що повертати території Україна буде й військовим, й іншими способами.

Контрнаступ ЗСУ - що важливо знати

Як писав УНІАН, говорячи про майбутній контрнаступ ЗСУ, президент Володимир Зеленський заявив, що не допускає, що він буде неуспішним.

Також днями українців закликали не реагувати на вкидання росіян про те, що ЗСУ вже пішли у контрнаступ, і дотримуватися інформаційної тиші.

При цьому на окремих напрямках фронту колаборанти, заспокоюючи самих себе в тому, що нібито паніки немає, збирають речі та організовують евакуацію, побоюючись контрнаступу ЗСУ.