Кримському мосту загрожує потужний удар, спрогнозував Микола Маломуж / скріншот

Колишній очільник Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж вважає, що наші воїни завдадуть потужного удару по Кримському мосту під час проведення широкомасштабних контрнаступальних операцій на півдні та входження на територію тимчасово захопленого росіянами Криму.

Удар українських воїнів по мосту буде комбінованим, розповів екс-глава СЗР "24 каналу". За його словами, потім супротивник вже не зможе відновити споруду. "Під час широкомасштабних наступальних операцій на півдні і входження в Крим цей потужний комбінований удар по мосту знесе все...", - заявив Маломуж.

Генерал вважає, що зараз наші війська накопичують засоби ураження, щоб системно порушити логістику на Кримському мосту, зокрема, далекобійні ракети SCALP EG і Storm Shadow.

Відео дня

Коли може бути знищений Кримський міст - зараз це варто знати

Після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, Київ вирішив силою повернути під свій контроль українські землі, захоплені окупантами, в тому числі Крим. Тепер Кримський міст, побудований росіянами, є законною ціллю українських воїнів. 

Споруду вже не раз серйозно пошкоджували. Найсвіжіші атаки на Кримський міст відбулися 12 серпня, пролунали щонайменше вісім вибухів, споруда була в диму. Посіпаки РФ стверджували, що "працювала протиповітряна оборона".

Військовий експерт Павло Нарожний вважає, що по ворожому мосту завдали удару модернізованою ракетою С-200, і був знищений мінімум один його прогін.

Вас також можуть зацікавити новини: