НП на Кримському мосту - тестування, вважає експерт / фото t.me/vanek_nikolaev

У понеділок, 17 липня, було тестування, а не удар по Кримському мосту, який побудували росіяни.

Можливо, це різні формати випробувань - надводних безпілотників та інших сил, а також засобів, розповів колишній очільник Служби зовнішньої розвідки, генерал української армії Микола Маломуж в інтерв'ю Obozrevatel.

"...це ще тестування. Це не удар по мосту... проте вже є результат: на певний час призупинено рух по мосту бойової техніки і військ", - сказав експерт.

Відео дня

За словами Маломужа, під час активних бойових дій пауза навіть в один-два дні є дуже важливою.

Пошкоджено Кримський міст - сьогодні це варто знати

Рано вранці 17 липня з'явилася інформація, що один з прольотів автомобільної частини Кримського моста обвалився, було припинено рух автомобільного транспорту. У РФ стверджували, що Кримський міст українські сили атакували надводними дронами. У Службі безпеки України повідомили, що деталі пошкодження мосту будуть розкриті після перемоги над росіянами.

Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк говорила, що цей міст є однією з найважливіших транспортно-логістичних артерій противника, і він для її захисту застосовував безпрецедентні методи.

Вранці 18 липня росЗМІ писали, що окупанти відкрили Кримський міст для легкових авто - однією смугою дозволено реверсивний рух.

Вас також можуть зацікавити новини: