В районі ООС загинув боєць ЗСУ / фото УНІАН

Сьогодні в місті Ананьїв Одеської області попрощалися з 20-річним морпіхом Русланом Волковим, який загинув через підрив автомобіля в районі населеного пункту Новгородське Донецької області.

Про це повідомила прес-служба Ананьївської районної ради у Facebook.

«10 вересня провели в останню путь свого земляка - Руслана Волкова, який загинув в зоні ООС, захищаючи рідну землю. Ананьївська районна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя», - сказано в повідомленні.

Боєць помер у віці 20 років / facebook.com/35obrmp

За повідомленням 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, провести морпіха в останню путь крім рідних і родичів прийшли представники командування бригади, місцевої влади та місцеві жителі.

Поховали матроса Волкова на місцевому кладовищі імені Шостої сотні під звуки військового маршу.

Що відомо про загибель бійця

Волков підірвався на автомобілі АРС-14 6 вересня. Це сталося в той момент, коли він разом з побратимом прямував до місця гасіння окремих осередків тління в районі населеного пункту Новгородське. Обидва військовослужбовці отримали поранення різного ступеня тяжкості. Протягом доби медики намагалися врятувати життя Волкова. Але через обширні опіки (90% тіла) їм це не вдалося.

7 вересня морський піхотинець помер у лікарні міста Торецька.

Матрос Волков служив вогнеметником вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216.

Народився 4 січня 2000 року, помер 7 вересня в лікарні внаслідок численних опіків, отриманих під час вибуху автомобіля.

Ситуація на Донбасі

  • 7 вересня у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил заявили про смерть одного з військовослужбовців, які напередодні були поранені в результаті підриву автомобіля в районі населеного пункту Новгородське.
  • У штабі зазначили, що 6 вересня на невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14.
  • В результаті підриву двоє військовослужбовців ООС отримали поранення різного ступеня тяжкості. Пізніше один з них помер. Як з'ясувалося, це 20-річний морський піхотинець з Ананьївського району Одеської області.