Українські військові накривають позиції росіян / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Збройні сили України цілодобово спостерігають за ворогом і знають все, що відбувається на позиціях противника.

"Cучасна розвідка — це, звичайно, дрони. Закінчилися ті часи, коли приходив із позицій брудний розвідник і розповідав, що він бачив на власні очі. 24 години у нас стоїть завдання спостерігати за нашим ворогом. Ми знаємо про нього все: коли вони проводять ротацію, коли вони пиячать, що вони роблять, де риють окопи", — повідомив військовий медик, боєць ТрО, екс-нардеп Єгор Фірсов в інтерв'ю Radio NV.

За його словами, росіяни бояться українського контрнаступу. Наші розвідники бачать, що загарбники "окопуються, окопуються і ще раз окопуються".

Відео дня

"Ми все бачимо, зриваємо їх плани, "насипаємо" в посадки, де вони риють", — додав медик.

Він розповів, як його Покровський батальйон "раптово" виявив Бук, який потім був знищений.

"Не думали, що Бук під'їде настільки близько до лінії фронту, виконували інші завдання. Але помітили Бук, швиденько викликали артилерію (з іншого підрозділу, до речі), і артилерія спрацювала на відмінно, відео це доводить. Це не якась байка, це все зафільмовано на відео. … Це отримало високі оцінки навіть від нашого офіцерського командування", — підсумував військовий.

Війна в Україні - ситуація на фронті

За останніми даними, з 24 лютого 2022 року українські захисники ліквідували вже понад 186 тисяч російських солдатів.

Збройні Сили України за добу стримали 58 атак військ РФ на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут і Мар'їнку.

Російські війська можуть найближчим часом розпочати штурмові дії на Вугледарському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: