На Харківщині в одному з міст було знищено майже всю 35-ту загальновійськову армію Росії, дізнався ISW / ілюстративне фото REUTERS

У місті Ізюм Харківської області було знищено майже всю 35-ту загальновійськову армію Російської Федерації через те, що командири були некомпетентні.

Командири не врахували бойових викликів, важка артилерія невчасно ремонтувалася, і підрозділи не були забезпечені необхідним обладнанням, повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW) з посиланням на дані російського мікроблогера.

За його даними, російським силам також не вистачало ефективного спілкування з командними центрами, і окупанти покладалися на месенджери через дефіцит зашифрованих телефонів. 

Відео дня

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська РФ вдерлися в Україну. Супротивник спершу скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і житло мирних людей, зокрема і в Харківській області, були жертви та постраждалі.

Пізніше вороги пішли у наступ на сході нашої країни, Ізюм був "гарячою точкою".

Захисники України давали гідну відсіч окупантам. У Генштабі Збройних сил України повідомляли, що станом на 3 червня на нашій території знищили близько 30 950 супротивників та багато ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: