Розрахунки Patriot миттєво зреагували і захистили Київ 11 листопада / twitter.com/oleksiireznikov

Після спроби РФ атакувати Київ вранці 11 листопада поки рано стверджувати, що росіяни почали енергетичний терор, вважає представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

"Це не перша і не остання комбінована атака. Ми бачимо, що тривога в останні дні все частіше оголошується та комбіновані атаки тривають", - сказав він в ефірі телемарафону.

При цьому Юсов підкреслив, що розвідка робитиме все для того, щоб протидіяти ракетним атакам РФ.

Відео дня

До цього командувач Повітряними силами ЗСУ, генерал-лейтенант Микола Олещук заявив про миттєву реакцію під час захисту Києва вранці 11 листопада бойових розрахунків ЗРК Patriot.

"Вранці 11 листопада окупанти підступно вдарили балістикою по столиці України. Якого типу була ракета - балістична "Іскандер-М" або зенітна керована С-400, потім з'ясуємо", - зазначив він.

Атака по Києву 11 листопада

Нагадаємо, начальник КДВА Сергій Попко заявив, що вранці 11 листопада РФ відновила ракетні атаки по Києву після тривалої паузи у 52 дня.

За його словами, ракета до столиці не долетіла. Сили і засоби протиповітряної оборони знищили її ще на підльоті. За попередньою інформацією, руйнувань і постраждалих немає.

Вас також можуть зацікавити новини: