Що відбувається у Києві? / фото УНІАН (Олександр Синиця)

Незважаючи на звільнення від окупантів Київської області, загроза ударів з повітря все ще зберігається.

УНІАН веде онлайн-трансляцію подій у Києві в п'ятницю, 6 травня, на тлі російської агресії в Україні:

21:45 У Києві відновлює роботу велопатруль. Поліція Києва повідомляє, що із 6 травня на вулиці міста повертаються поліцейські велопатрулі. Правоохоронці проводитимуть превентивну роботу з громадянами, стежитимуть за дотриманням правил дорожнього руху та громадської безпеки, а також реагуватимуть на виклики.

Відео дня

20:13 До 1 вересня в Києві планують відновити пошкоджені школи та садочки, повідомив міський голова Віталій Кличко. Якщо дозволить ситуація із безпекою, шкільні та дошкільні столичні навчальні заклади мають знову запрацювати.

19:57 Евакуація киян довела, що автомобілі на 80% відповідальні за забруднення міського повітря — КМДА. Гіпотеза про те, що 80% викидів припадає на пересувні джерела забруднення і 20% — на стаціонарні, на жаль, підтвердилась на практиці під час війни. На початку війни, яку росія розпочала проти України, Київ покинула половина населення. Станом на сьогодні у Києві перебувають 2 мільйони 120.є тисяч людей.

17:57 Відбій тривоги. Слідкуйте за подальшими повідомленнями.

17:53 УВАГА! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!

17:12 Вантажівки з паливом між Україною та Польщею тепер курсуватимуть без спеціальних дозволів. Про це повідомляє міністерство інфраструктури.

17:08 Мирні жителі стали менше повертатися до Києва. Столична влада просить усіх, хто може не повертатися.

16:21 У Києві та області на 8 та 9 травня запроваджувати комендантську годину поки не планують. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що в ці дні столицю та область будуть посилено патрулювати. Всі масові заходи заборонені.

15:57 Шахрайські схеми під час війни: як не потрапити на гачок аферистів.

15:31 У КМДА нагадують, що у Києві суворо заборонено відвідувати ліси та лісопаркові зони, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.

13:42 У Київській області працюють уже 16 тимчасових переправ. Дорожники на Київщині відкрили рух вже по 16 тимчасових переправ біля зруйнованих мостів. Будівництво переправи на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський ще триває, розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, підбиваючи підсумки відновлювальних робіт у регіонах, звільнених від російських окупантів.

11:54 Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко: "Українські піхотинці — наші мужні, незламні захисники та захисниці — боронять наш народ, несуть мир та спокій в кожну домівку та з кожним кроком наближають Україну до перемоги! Вітаємо з Днем піхоти! Слава героям!"

11:51 Кличко: Передал командованию Сухопутных войск Украины военное снаряжение, поступившее от наших американских друзей.

10:58 Трохи про ситуацію на заправках. Сучасні проблеми потребують сучасних рішень.

10:30 У Київраді планують запровадити на час дії військового стану заборону руху транспорту без шумопоглиначів. Такий проект рішення вже зареєстровано у Київській міській раді.

10:20 На вул. Миру у Святошинському районі під час газозварювальних робіт спалахнула кабіна вантажівки. Вогонь поширився на кабіну ще однієї вантажівки, яка стояла поруч Рятувальники все загасили. Постраждалих нема.

9:53 До кінця навчального року київські школярі займатимуться дистанційно, поновлення очних занять не планується. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

При цьому, за його словами, у столиці розглядається можливість частково відкрити дитячі садки.

"Ми розглядаємо можливість відкрити у місті чергові дитячі садки для того, щоб батьки могли працювати. Але це питання поки що дискусійне", - заявив Поворозник

9:11 Пожежа на Осокорках, але це не "приліт". У небо піднімається стовп диму. За попередньою інформацією, горить готель.

06:00 Ніч у Києві минула спокійно, без повітряних тривог.

Вас також можуть зацікавити новини: