Росіяни везуть у Запорізьку область багато "зубів дракона", повідомив Петро Андрющенко / фото Rostov Gazeta

Через Маріуполь до Запорізької області рухаються ворожі каравани бетонних "зубів дракона".

Про це у своєму Telegram-каналі написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. "Каравани "зубів дракона" через Маріуполь рухаються в с. Розівка Запорізької області. Машини мають спеціальну позначку для швидкого пропуску - коло з перекресленою літерою "А", - повідомив він.

Радник мера зауважив, що посилене постачання відбувається увесь останній тиждень.

Відео дня

Своєю чергою, мер Мелітополя (Запорізька область) Іван Федоров у своєму Telegram-каналі зауважив, що "окупанти знову везуть бетонні "зуби дракона" через Маріуполь до лінії фронту на Запорізькому напрямку".

"Вірити в те, що бетонні пірамідки врятують під час контрнаступу ЗСУ так само безглуздо, як і мріяти, що північне Приазов’я стане частиною РФ", - написав він. Міський голова підкреслив, що південь чекає на деокупацію.

Ситуація на окупованих територіях України - що варто знати

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти почали будувати фортифікаційні споруди уздовж траси на Маріуполь. Як зазначив Петро Андрющенко, ці споруди почали з'являтися на межі Донецької та Запорізької областей.

6 квітня Андрющенко повідомив, що російські загарбники в тимчасово окупованому Маріуполі збільшили кількість перевізних "зубів дракона" та запустили їх виробництво на бетонних заводах. Також, за його словами, до "зубів дракона" додалися бетонні укріплення для бліндажів.

Вас також можуть зацікавити новини: