Росія вдарила ракетами по Запоріжжю 18 листопада / фото t.me/kurtievofficial

У Запоріжжі жертвою чергового обстрілу Росії став мирний житель.

"За попередньою інформацією, російські тварюки, які вчора обстріляли наше Запоріжжя, забрали життя однієї мирної людини. Щирі співчуття рідним і близьким. Рашисти будуть горіти в пеклі і обов'язково відповідатимуть за всю біду, яку вони принесли на нашу землю", – повідомив Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram.

Тим часом голова Запорізької обласної Військової адміністрації Олександр Старух в Telegram зазначив, що після останнього ракетного обстрілу російських окупантів у Запоріжжі 123 багатоквартирних будинки залишилися без тепла. 

Відео дня

"Наслідком нічного ворожого удару по Запоріжжю стало порушення теплопостачання в одному з районів міста. Вибухи ракет призвели до пошкодження трубопроводів централізованого опалення та припинення подачі теплоносія в 123 багатоповерхових будинки, в яких проживає понад 17 тисяч абонентів", – написав Старух.

Голова ОВА зазначив, що якими б аргументами не прикривалися російські загарбники, їхні терористичні дії насправді спрямовані на створення гуманітарної катастрофи.

"Аварійні служби та тепловики ведуть необхідні роботи. У 60 будинках тепло вже пішло. Орієнтовний час повного відновлення теплопостачання – 23:00 сьогоднішнього дня", – додав він.

Росія вдарила по Запоріжжю 18 листопада: що відомо 

Пізно ввечері 18 листопада російські війська вдарили по Запоріжжю, пошкодивши об'єкт промислової інфраструктури, повідомив глава ОВА Старух.

Пізніше секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв уточнив, що внасліідок удару на об'єкті сталася пожежа, під завалами могли бути люди.