Втрат серед українських військових немає \ фото УНІАН

Цієї доби в районі проведення операції Об'єднаних сил, поблизу населеного пункту Південне, окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс (ПТРК), бойових втрат серед особового складу Збройних сил України немає.

Як повідомляється в оприлюдненому прес-центром ОС зведенні щодо ситуації в районі ООС станом на 17:00, від початку доби російсько-окупаційні війська тричі порушили домовленості про режим припинення вогню.

Зокрема, неподалік Новгородського збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Відео дня

Крім того, в Луганській області зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-3М» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника знешкодили засобами радіоелектронної боротьби.

Читайте такожБойовики з гранатометів обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та запустили дронПро всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона Спільного центру з контролю та координації повідомила представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Вас також можуть зацікавити новини