Українські військові затримали п'яного бойовика / фото facebook.com/don.gp.gov.ua

У Донецькій області затримали п'яного бойовика, який заблукав та вийшов на позиції ЗСУ.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За даними відомства, 15 листопада після вжиття спиртних напоїв біля позицій окупантів, бойовик втратив орієнтири на місцевості та вийшов з особистими речами і спорядженим магазином від АК-74 на позиції українських військовослужбовців в районі смт Луганське.

Відео дня

"Під час огляду підозрюваного виявлено та вилучено військовий квиток так званої "ДНР", тимчасове посвідчення особи, мобільний телефон, розгрузка, а також споряджений магазин від АК-74", - йдеться у повідомленні.

Українські військові затримали п'яного бойовика / фото facebook.com/don.gp.gov.ua

У прокуратурі зазначили, що з червня 2018 року вказаний 42-річний чоловік, перебуваючи на посаді стрільця та помічника гранатометника одного із окремих взводів НЗФ РФ, брав участь у збройному опорі військовослужбовцям ЗСУ на території Донецької та Луганської областей.

Українські військові затримали п'яного бойовика / фото facebook.com/don.gp.gov.ua

Читайте такожМорські піхотинці провели навчання неподалік Криму з авіацією та бойовою стрільбою: видовищні кадри

Бойовику повідомлено про підозру в участі у терористичній організації та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 110 КК України).

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі обстріляли житлові будинки Мар'їнки з мінометів.

Вас також можуть зацікавити новини