В РФ розмріялися про знищення Польщі / скриншот

Російські пропагандисти вже не сподіваються "взяти Київ за три дні", але мріють за годину "поставити Польщу на коліна".

В ефірі однієї з пропагандистських програм один з експертів у студії заявив, що наявною в Росії зброєю можна за лічені хвилини "повернути Польщу у кам'яний вік".

"Польщу можна поставити на коліна за годину, повернувши її у кам'яний вік. 60 стратегічних об'єктів можуть бути знищені за 20 хвилин - і Польщі нема, там більше нічого не буде. Там не буде водопостачання, там не буде електрики, там не буде військових баз. Все - вона повернеться у кам'яний вік. І для цього не треба вводити війська", - заявив пропагандист.

Він додав, що Росії не треба витрачати життя, "щоб танки йшли на Варшаву". 

Роспропаганда про Польщу

Російські пропагандисти активно зомбують населення, створюючи міф про те, що Росія воює не тільки з Україною, але з НАТО. Нещодавно пропагандисти залучили до зомбування свого населення "важку артилерію": екстрасенсів, тарологів та конспірологів. "Експерти" у прямому ефірі федерального каналу переконували росіян, що їхня країна стане "оазисом світла", а України не буде, а Захід "розпадеться".

Згодом росіяни закликали поставити Польщу на перше місце в черзі на "денацифікацію" після України.

Цьому підігрував і білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Зокрема, він заявив, що російський президент Володимир Путін не готує завдавати ядерного удару по Україні, водночас у "провокаціях" застосувати ядерну зброю звинуватив Польщу.

Вас також можуть зацікавити новини: