Один з дронів "присів" на дерево / фото ДПСУ

Прикордонники знешкодили дрони-вбивці, якими противник атакував позиції українських захисників. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ. 

Йдеться, що на Запорізькому напрямку прикордонники знищили антидроновими рушницями п’ять дронів-камікадзе, якими окупанти намагались атакувати позиції українських захисників.

"Усі ворожі БПЛА були споряджені вибухівкою та несли смертельну загрозу. Проте прикордонники виявили  їх ще на підльоті та підготувались до зустрічі як належить", - розповіли у ДПСУ.

Відео дня

За даними пресслужби, коли дрони-вбивці потрапили у поле зору до прикордонників, чотири безпілотники, завдяки майстерності військових, пішли в круте піке, ще один "присів" на дерево.

Охоронці кордону оприлюднили відповідні фото, на одному з яких зафіксовано дрон, який застряг на гілках дерева. 

Війна в Україні - останні новини

Генерал Олександр Тарнавський, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" розказав, що у полон українській армії здалися близько десятка загарбників. Окрім тогоЮ за добу ворог втратив понад чотири сотні осіб живої сили та 9 одиниць військової техніки.

Також генерал розповів, що активність ворожої авіації була відносно невисокою у порівнянні з іншими днями - зафіксовано п’ять авіаударів. 

Вас також можуть зацікавити новини: